четвер, 3 лютого 2022 р.

"ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИЖКУ"


    Уже 11 рік поспіль в усьому світі справжні поціновувачі книг 14 лютого відзначають Міжнародний день дарування книг. Запровадили його Еммі Бродмур - засновниця відомого американського сайту дитячої книги  Delightful Children’s Books зі своїм сином.
     Їх ідея була широко підтримана волонтерами, бібліотеками, громадськими організаціями, книгарнями та, головне, звичайними читачами, а також авторами в різних країнах, які з радістю відгукнулися на заклик подарувати книгу чи то бібліотеці, чи своїм рідним або друзям, чи просто залишити її в людному місці. Відтоді добровільна ініціатива, спрямована на популяризацію книги й читання та заохочення якомога більшої кількості людей обмінюватися прочитаними книжками й поповнювати фонди бібліотек, стала традиційною. 
    Щиро вдячні тим, хто вже долучився до цієї хорошої ініціативи. Запрошуємо й вас підтримати таку акцію та поповнити нашу гімназійну бібліотеку новинками літератури. 
    Тепер книги можна придбати не виходячи з дому, замовивши їх в інтернет-магазинах та на сайтах видавництв, а також обмінявши на кошти з Є-Підтримки (https://chytomo.com/iepidtrymka-de-vyhidno-vytratyty-1000-hrn-na-knyzhky-i-z-iakymy-znyzhkamy/).

Немає коментарів:

Дописати коментар